سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

وجود روکش گالوانیزه در عرشه‌های این سقف باعث ایجاد مقاومت آن در برابر شرایط مختلف آب و هوایی نظیر رطوبت و گرما می‌شود.

استفاده از این نوع سقف امکان اجرای همزمان چند سقف را به مجری طرح داده و سرعت تکمیل پروژه را بالاتر می‌برد.

این سقف ها مزایای زیادی دارند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به وزن سبک آن ها، سرعت بالای کار، ساخت آسان، ایمنی مناسب و عایق بودن اشاره کرد.

فلاشینگ عرشه به‌عنوان چارچوبی برای نگهداری بتن ریخته شده به کار می‌رود.

پس از مدتی مهندسین سازه با اجرای تمهیداتی به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد درگیری کامل بین بتن و عرشه, پس از مرحله ی گیرش بتن از این عرشه ها به عنوان نقش سازه ای بصورت مرکب در مراحل بهره برداری استفاده کنند.

سقف عرشه فولادی متشکل از ورق‌های گالوانیزه بوده و از میلگردهای حرارتی و سازه‌ای بهره می‌رود. علاوه بر این قالب‌بندی در آن نیاز نیست زیرا این سیستم از فلاشینگ بهره می‌برد.

جایگذاری میلگرد ها نیز پس از نصب برشگیرها انجام میشود اجرای و تقویتی ضد حریق باید مطابق نقشه های اجرایی بر روی ورق های کامپوزیتی انجام سقف عرشه فولادی شود.

اجرای این نوع سقف ساختمانی با استفاده از عملیات آرماتوربندی و بتن‌ریزی بر روی ورق‌های فولادی گالوانیزه صورت می‌گیرد. البته از سایر اجزای اصلی این نوع سقف ساختمانی می‌توان به وجود تیرهای فرعی در بین تیرهای اصلی نیز اشاره کرد.

این نوع از میلگردها با قطر ۸ میلی‌متری ساخته و تولید می‌گردند. میلگرد حرارتی به کار رفته در سقف عرشه فولادی به صورت یک شبکه به شکل مش آماده بافته شده و یا میلگرد شاخه ای که بسته به نقشه های پروژه معمولاً میلگرد آجدار ۸ و یا ۱۰ به کار می رود.

این مرحله مخصوص اتصال ورق‌های فولادی به بال تیرهای نگهدارنده از طریق گل میخ است. این مرحله باید بلافاصله بعد از مراحل یک و دو انجام شود.

برای اتصال عرشه‌های فولادی بر روی میلگردها از گل‌میخ استفاده می‌کنند. مزیتی که این روش دارد این است که موجب کاهش وزن تیرهای فولادی مصرف‌شده می‎‌شود.

در سقفهای مرکب عرشه فولادی، ورق فولادی گالوانیزه ذوزنقه ای آجدار، علاوه بر اینکه المان کششی محسوب می گردد به عنوان تاوه (قالب) ماندگار در سقف باقی مانده و علاوه بر زیبایی در زیر سقف، باعث افزایش فواصل تیر فرعی تا ۴ متر بدون نیاز به جک زنی و شمع گذاری می باشد.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که این نوع سقف به هیچ‌وجه به قالب‌بندی احتیاجی ندارد.

میلگردهای بالایی در آرماتوربندی سقف عرشه فولادی وظیفه تقویت مقاومت فشاری و میلگردهای پایینی (بخش قعر با تورفتگی ورق) وظیفه تقویت مقاومت کششی بتن را بر عهده دارند.

Report this page